Klicka här för chatt på telefon

Vad är chatta?


Vad är chatta egentligen?

Att chatta betyder egentligen att småprata, och den typ av chatt som vi på chatta gratis pratar om är den som använder sig av en typ av tjänst. Det kan vara att chatta på telefon, mail och online chatt.

När man chattar med någon man inte känner via internet eller telefon så brukar man slippa det där jobbiga kallpratet och komma direkt till saken. Många är mer framfusiga via chatt och vågar visa vad de tycker eller tänker.

Fördel med att chatta gratis online eller på telefon är att man kan slappna av. Man behöver inte tänka så mycket på att bli avvisad, det är bara att gå vidare till nästa person. Blockera om så behövs.

Chatta på telefon

Att chatta på telefon gör de flesta med sin familj eller andra närstående. Numera så kan chatten på telefon göras via internet (som till exempel Facetime, Skype eller genom att ringa på Facebook messenger). Men den mest spännande telefon chatten gör man via tjänster som Myshörnan till exempel. Då ringer man in och chattar med folk som man aldrig har pratat med förut och dessutom är man anonym.

Undersökningar har visat att folk är mer öppna med anonyma samtalspartners än med sina nära och kära! Varför, antagligen för att det är kravlöst att prata med någon okänd och skönt att prata av sig. Själv så har jag avslöjat många fler hemligheter till främlingar som inte vet vem jag är, än till mina närmaste.

Chatta på mail eller online chat

Skriva på chatt är väldigt vanligt nuförtiden, det har eskalerat så långt att man till och med chattar för jobb-ärenden istället för att maila. Man kan förstås chatta via mail också, men chatta på messenger eller annat via telefonen går så snabbt att det är oundvikligt att så många använder det.

Chatt gör man oftast via ett kontaktnät där man lägger till någon. Som till exempel facebook, LinkedIn eller Snapchat. Men många utnyttjar chat via tjänster där man kan lära känna nya människor också.

Lista på bra chatta gratis tjänster

Idag så finns det många valmöjligheter vad gäller online chatt. Om du vill online-dejta så behöver du bara googla så hittar du massor av bra alternativ. Om du vill chatta på Telefon så finns det flera bra tjänster.

Här kan du se en lista på bra gratis chattar och här kan du se en lista på andra roliga gratis-tjänster.