Tips för att rädda en relation 2


Ta ansvar för dina handlingar och anklaga inte din partner så fort, anklaga inte andra. Titta på dig själv och ta en dag eller två för att bara tänka på hur du beter dig och var verklig och ärlig mot dig själv om du har t.ex. en elak ton i din röst när du pratar med din partner eller en nedlåtande. Om det är så att du har det, oroa dig inte! Vi är alla människor och vi tenderar att vara dåliga ibland. Lär dig att tänka före du pratar med din partner, och sen säg vad du ska säga utan den dåliga tonen. Börja alltid med kärlek. Ge de en komplimang före du säger någonting som du måste ha sagt. Din partner kanske inte märker att du ändrat till det bättre, men fortsätt göra det så kan det hjälpa ditt förhållande.

Jag vet att det är svårt att vara positiv när du känner att din relation, kanske hela din värld, ramlar ihop. Ta tiden att fokusera på det rätta. Seriöst, tänk på sakerna du tycker om, sakerna som går bra, alla bra tiderna ni har ihop. När ni diskuterar eran relation, försök tänka på det bra och lite mindre det dåliga. Försök att få det så att ni får mer av det bra och ge mer bra av dig själv. Du kommer att må bättre och det kommer även din partner. Det betyder inte att du inte tar hand om problem eller glömmer problemen ni har, det betyder bara att ni ändrar det till så att konversationen förstärker erat förhållande istället för att försvaga. Låt bli med att vara irriterad och arg för småsaker. Det kommer inte vara lätt, men varje stund som du tänker på dåliga känslor är chanser som försvinner att vara lycklig med personen du har valt att vara med.

Kom ihåg att ingen är perfekt, du måste alltid komma ihåg att inte ens du är det! Så länge du och din partner försöker att bli bättre så kan det vara mycket hoppfullt för er. Detta gäller också för om du aldrig ändras, identifierar dina problem, upptäcker dina kvalitéer och värderingar och fortsätter med orealistiska förväntningar, då kommer du aldrig att hitta någon för dig. Så viktigt är att sätt dig själv på plats först! Försök att förstå vad du kan göra och vad du absolut inte tänker tolerera i en relation.

Älska dig själv och jobba med dig själv är början på all ändring, oavsett om det är du som ska ändras eller någon annan. Du kan inte ändra någon annan, men du kan uppmuntra en annan att försöka göra en förbättring genom att visa ditt bästa jag, visa kärlek, positivitet och inspirera med hur du är! Att spendera din energi på att pusha andra till att bli de du vill att de ska bli kommer bara göra så att du distraheras från att bli bättre själv. Istället, fokusera på dig själv och att förbättra dig på ditt eget sätt. Var ett exempel på vad du vill se hos andra och var stabil. Om någon skadar dig så försök att lösa det!

 

 


2 tankar om “Tips för att rädda en relation

Kommentarer är stängda.