Ska du kyssas på första daten


Vet du vad? Detta är något som alla frågar sig själva på en första date. De flesta vet inte om det är rätt läge eller inte. Det är det som gör att det är spännande. Acceptera att det är svårt och det är det som är roligt och det är det som ger fjärilar i magen.

Övertänk inte. Man vet oftast när det är rätt läge. Om du känner att tjejen du går ut med är ganska reserverad så kan det vara rätt med en kindpuss. Om du går för en riktig mun till mun puss till en som vill ta det lite lugnare och kanske inte är så van att träffa någon så kanske du skrämmer iväg henne. Du kan också fråga henne om det är ok att du ger henne en liten puss. Det är gulligt och uppskattat av de flesta mer reserverade tjejerna.

Men hur vet man egentligen när man ska gå för en riktig kyss?

Det beror på massa olika saker. Men oftast så vet man när det är rätt tillfälle. Ofta så kan man känna sig osäker på sig själv och om man gör rätt. Tänk om hon precis ska säga något och så blir det jättepinsamt? Det första du ska göra är att sluta upp med att tro att det måste bli perfekt. Det är faktiskt så att hur du än gör det så kommer tjejen att uppskatta det om ni hade en bra date. Om det blir pinsamt kan det också bli kul och ni kan skratta åt det senare.

De flesta tjejer förväntar sig någon typ av kyss innan daten är över. Så se till att inte missa din chans. De som inte gör det på första daten kan leda till att tjejen inte vill ses igen och man får inte en till chans.

Tänk på kroppsspråket

Läs hennes kroppsspråk och se om hon är engagerad i konversationen. Ler hon och skrattar åt saker du säger? Prova att gå lite närmare och titta henne djupt i ögonen och skapa lite sexuell spänning. Du kan göra detta flera gånger och när det känns rätt så kan du försöka dig på en kyss, eller fråga om du kan få en kyss.

Vänta inte på en 100% tydlig signal på att hon vill ha en kyss för de flesta kvinnor kommer inte ge dig en. De flesta kvinnor kommer att förvänta sig att du är manlig nog att ta det initiativet. Om hon är fortfarande glad och positiv mer än halvvägsn in i daten så kan du anta att du kan göra någonting. Kanske kan du när det blir en slags tystnad i konversationen säga ”Kom hit…”..och titta henne i ögonen och få hon att titta i dina ögon. Då borde du märka om hon svarar på det med ögonen och du kan då ge henne en kyss.

Ett negativt svar på en kyss betyder inte att det är kört

Hon kan svara på olika sätt. Hon kanske svarar dig tillbaka med en kyss och då är det positivt. Då kan du ge henne fler kyssar genom daten och se hur det går. Om hon istället ser upprörd ut och svaret är helt klart negativt så försök inte att kyssa henne igen på denna date. Det finns en chans att det ändå går bra med en andra date. Hon kanske bara inte ville kyssas så tidigt. Den tredje saken som kan hända är att hon vönder ansiktet lite så att du får kyssa henne på kinden. Hon kanske är blyg eller svarar med ”Jag är inte redo”. Och det är också okej, det kan vara så att ni behöver gå på några dejter innan du får kyssa henne.