Öka chanserna genom att flirta offline också!


Det finns många bra saker med chattar, facebook…ja allt i den digitala världen. Det har vi gått igenom tidigare. Men en sak som jag tror att vi alla strävar efter är att faktiskt kunna göra saker på det traditionella sättet också. På tinder så swipear man höger och vänster och det är ju kul. Men vid sidan om det så kanske du vill interagerar med folk på andra sätt. Det ökar ju faktiskt bara chanserna för att du ska 1. vara självsäker och attraktiv och 2. hitta ditt drömligg eller kanske din framtida fru!

Hitta någon offline

Kanske har du glömt hur man gör, eller så är det någonting du aldrig har gjort. Och vet du vad det är helt ok. Här kommer lite hjälp om hur du kan hitta någon ”offline” 😉

Det här kanske låter självklart, men ibland så ignorerar man fakta för att man är lat. JA, du måste utanför dörren om du vill träffa folk offline. Jaha okej, jag går ut och handlar kanske du tänker. Sen då? Ja har du tur så kanske du rent av träffar någon under dina 20 minuter på affären. Men om du vill öka chanserna ännu mer så kan du gå med i ett gym, en klubb eller kanske åker på en resa själv. Var öppen för att träffa folk i olika situationer, och var redo, lé, för kärleken kan vara var som helst.

Utifall du är kräsen

I affären eller på ett gym så finns det människor med många olika intressen. Du kanske inte är en sån bred person eller är lite mer kräsen vad gäller den du träffar. Du kanske vill rent av träffa någon som också är helt besatt av Harry Potter. Om detta är situationen så borde du veta vad du ska göra, gå på ett event med Harry Potter tema.  Eller om du är intresserad av en specifik typ av musik, så ka

n du gå på konsert. Ett tips i detta fall är att gå med i eventet på facebook i förväg. Kolla vad det är för människor som ska dit, och kanske så kommer du överens med någon att träffas där? Toppen ju!

Träna dig själv att se folk i ögonen

För vissa personer är det mycket jobbigare än vad det ser ut. Det är verkligen en vane-sak. Men försök att titta folk i ögonen när du är ute bland folk. Alltså inte på ett för intensivt och creepy sätt. Mer på ett normalt sätt som inbjuder till en konversation, eller bara ett leende. På det sättet har folk undermedvetet känt av att du är en sån som verkar trevlig, och ökar chanserna till att någon kommer och pratar med dig.

Var öppen till nya aktiviteter. Att träffa någon som blir en del av ditt liv kommer ändå att göra en stor förändring i ditt liv. Så börja redan nu och förbered genom att tvinga dig själv till att ha genuina interaktioner med människor.