Lite sexiga tips till dig och din älskare


Underskatta aldrig kraften av ordval när du vill få igång din partner. Här är lite tips

Har du någonsin känt att sätta på lite snygga underkläder och göra en sexig entré känns för “standard”? Du försöker med det men det börjar bli så mycket av en rutin att din partner knappt ens tittar åt ditt håll. Den perfekta lösningen finns i konversationen, det är där du kan få din partner på rätt humör. Och…du behöver inte ens ta av dig dina kläder!

Om du har en partner: Testa att gå in till badrummet eller något annat avskilt rum där du föredrar att vara lite sexuell. Tänd några ljus och skicka ett sms till din partner som säger “Vad har du på dig?” Och efter du har skickat detta meddelande, skicka han eller hon ett sexigt foto av dig med någon text där det står “Kom hit”.

Ibland så kan det räcka med att beskriva hur du vill ha sex med en person. Fråga frågor som: Vill du bli slickad eller avsugen? Vill du ha dina bollar slickade eller vill du ha de orörda? Vill du att jag ska nypa dina bröstvårtor? Osv…

Beskrivande ord…

Att ge en beskrivning om stygga saker du vill göra kan vara nog för att få den andras tankar helt på dig…Pluspoäng också om du beskriver dessa förslag via telefon i en sexig ton i rösten.

Att diskutera sexiga positioner är nästan alltid en “turn on”. Fråga din älskare vad de tänkte på senast vad gäller sex. Fråga vilken den senaste positionen de gillade mest, eller drömmer om, och berätta att du har mer att ge och vill diskutera det. Om din partner inte gillade den senaste sex positionen ni testade så kan du nämna att “Vi kan testa någonting annat” och sedan börja diskutera andra alternativ, och försök då vara så informativ och beskriv så mycket i detalj som möjligt.

Låt din partner veta att du kommer låta han eller hon få njuta ordentligt genom att säga till exempel “Jag vill sticka fingrarna i dig och slicka dig tills du kommer”, det är väldigt tydligt att du vill ha sex och tydligt att du kommer göra allting för att få din älskare att njuta. Se till att du har nog med energi också till att följa planen! Det finns ju en chans att din älskare inte är lika kåt för tillfället, så du kan behöva jobba mycket!

Finns det någonstans ni inte har haft sex än?

Även om du och din älskare har varit i den här lägenheten tusen gånger så finns det säkerligen ställen där ni inte har haft sex än. Det är helt säkert. Har ni någonsin gjort det på matbordet? Eller på arbetsbrodet? Balkongen? Tvättmaskinen? Det kan tända en liten gnista hos din älskare. Var äventyrlig, det finns alltid nya saker att testa.

Perfekt dejtkväll!

Om din partner gillar att lösa pussel, t.ex. Alfapet. Bjud in din älskare till att spela något liknande och gör ditt egna ordspel. I spelet ska du ha förberett så det finns ord med som “Suga, trycka, penis, kuk, fitta, bröst, sex och andra ord … Du fattar. Perfekt dejtkväll 😉

Om ni fortfarande är på kontoret eller skolan och du vill verkligen hetta upp sakerna så fort som ni kommer hem. Se till att få din älskare förväntansfull och exalterad. Ett sätt att göra detta på är att börja skicka de en massa meddelanden som kommer att göra deras intressenivå skyhög, speciellt om du redan vet att din älskare är redan hemma och inte gör något. Skriv eller säg på telefon: “Jag har handbojor, ögonbindel och spraygrädde hemma…” och låt resten fantiseras av din älskare. Du kan också säga “Jag är på underklädesavdelning och köper stringtrosor till dig, och efter det så kommer jag köpa glidmedel”, tex. om din parter är tjej då… Om din partner är man så kan du göra samma sak fast du köper det till dig själv och säg också att du vill visa det efter du har duschat och rakat dig. Idén av att du försöker göra kvällen hetare än vanligt är stensäkert att det kommer få din partner förväntansfull och exalterad!

Om din partner gillar att läsa böcker, så köp en bok! Alltså en erotisk bok och så ger du din partner den att läsa med dig. Kanske kan du hitta ett speciellt kapitel i boken som du ber din partner läsa högt för dig medans du tar på dig själv.

Om ni inte har gjort det än, kolla på en porrfilm tillsammans! Om din partner är en kvinna så kolla på någonting mer romantiskt.