Hur kan du hitta en ny vän 1


Känner du dig ensam eller bara deprimerad. Vill du hitta en ny vän och någon att prata med så att du helt enkelt mår bättre? De flesta mår mycket bättre om de får prata med någon. Om man inte har så många nära och kära eller inte vågar prata om sina allra jobbigaste problem med IRL (in real life) vänner så kan man hitta någon mycket enkelt över chattar där man kan chatta gratis.

Det är mycket enkelt att hitta någon som också vill prata med dig, för många som vänder sig till chattar där man kan chatta gratis är där för att chatta med någon och skaffa en ny vän.

Beroende på vad du vill finna så kan du vända dig till olika sajter. Om du vill hitta kärleken är det bästa att hitta någon gratis dejting sajt och om du vill hitta vänner så kan du vända dig till forum eller communitys. T.ex. om du är intresserad av fiske vänd dig till http://www.fiskesnack.com/, eller om du är intresserad av jogging http://jogg.se/, eller om du är ett emo http://www.emocore.se/, eller om du är intresserad av smink och mode och tjejsnack http://www.stylesearch.se/Det finns jättemycket roliga sajter och om du vill hitta rätt sajt för dig så skriv ett mail så hjälper jag dig gratis!

Ibland kan det krävas lite tålamod för att hitta en vän via internet, men ett tips är att vända sig till ett community och skriva ett inlägg i deras forum som heter något i stil med “jag skulle behöva en ny vän!” t.ex.

 


En tanke om “Hur kan du hitta en ny vän

Kommentarer är stängda.