Hur du vet om du är endast ”en i mängden”


Är du en i mängden så betyder du att du inte är någonting speciellt och personen i fråga vill bara ha dig för sin egen bekräftelse eller one-night-stands

Det kan ju vara bra att veta så att du inte blir känslomässigt fast i den här personen. Om du vill ha ett romantiskt förhållande och den andra bara vill ha sex så borde du ha lite distans för att skydda dig själv.

Så om han skriver till dig bara sent på natten är det ett dåligt tecken. Skickar du någonting på dagen och han väntar med att svara på natten så är du inte heller någon prioritet eller något han bryr sig under sitt vardagsliv. Ett sms på natten är ganska uppenbart att det är för personen i frågan kanske vill ha lite intimt umgänge. Det kan också vara så att han eller hon skickat det till flertal personer.

Om han eller hon redan är i ett förhållande så är det inte någonting du vill beblanda dig i, det är väldigt dåliga tecken. Det finns andra bra partners där ute, men det är inte han.

Om han eller hon bara skickar bilder på sin kropp så kan du vara säker på att någonting seriöst är inte på fråga.

Håll koll på hur mycket du skriver till skillnad från han eller hon. Kommunikationen ska vara ungefär 50%. Det ska inte finnas någon uppenbar skillnad i alla fall.

Bjuder han eller hon in dig på fest? Bli inte så glad. Förmodligen så är det till många som han eller hon skickar. Det är ju inte tråkigt att bli inbjuden, men ta inte inbjudan som att du är något speciellt.

Om han skrev mycket till en början men börjar helt plötsligt sluta skriva lika mycket så är chansen att han  har hittat intresse hos någon annan.