Hur du ställer in en date på ett trevligt sätt


Livet kan ibland komma ivägen för romantiken! Så när du behöver ställa in en date här kommer lite tips.

Oavsett om du tror att dejten kommer gå dåligt eller om du faktiskt är mitt i en kris och inte kan komma på dejten, så måste du tänka på den du ska ställa in dejten med. Det är speciellt taskigt att inte säga något om du inte tänker dyka upp.

Om du inte är intresserad alls, så gå inte med på att dejta personen från början. Även om du tackar ja för att du tycker synd om personen eller för att du är uttråkad så är det inte någon ursäkt. Säg bara till personen att du inte är intresserad. Det gör det mycket lättare för personen innan de börjar investera massa tid på dig. Det är inte taskigt att inte vara intresserad.

Hur du ställer in en date

Tyvärr så är inte alla människor lika snälla. Men att inte dyka upp eller ställa in sista minuten gör alltid ett dåligt intryck. Så hur gör om du vill ställa in en dejt men fortfarande göra ett gott intryck?

Ställ in minst en dag innan

Om du beställer dig för att ställa in dejten så är en dag innan det absolut senaste du kan göra det utan att göra ett dåligt intryck. Om du måste vänta längre än det så kommer det bli jobbigt och du kan behöva ljuga för en bra ursäkt. Om du måste göra det på samma dag så gör det timmar innan dejten så att personen inte behöver göra sig i ordning helt i onödan.

Ge en ordentlig ursäkt

Det bästa sättet att undvika att göra ett dåligt intryck är att ge en bra ursäkt. Se till att din ursäkt är tillräckligt viktig för att du ska kunna ställa in dejten.

Om du ljuger se till att göra det bra Ibland så ändrar man sig i sista minuten

Så vad du nu har för ursäkt så måste du se till att du ställer in på ett bra sätt. Kom inte på någon konstig lång historia om varför du inte kan komma. Säg till exempel inte att du är sjuk och inte kan komma, så att personen nästa dag kan se bilder på din instagram när du är ute och har kul…

Planera in en annan tid du kan komma

Om du fortfarande vill träffa personen så ge ett specifikt datum och tid som du kan. Det får personen att känna att du inte bara gjorde en lögn för att du inte vill träffas.

Var säker på att du kan komma den tiden ni har bestämt. Annars så blir det mycket trubbel när du väl måste ställa in.

Om du inte planerar att träffa personen så var ärlig

Om du inte har planer att träffa personen igen så var ärlig och säg att du inte är intresserad. Ge inte något falskt hopp. Det är taskigt.