Hur du får din tjej att känna sig uppskattad


Vill du göra din tjej den lyckligaste tjejen?

Visa din tjej att du bryr dig om henne? Det är inte lika självklart att man visar att man bryr sig som man faktiskt tror. Så här kommer lite tips för att få tjejen att känna sig riktigt uppskattad. Har du gjort det riktigt bra kanske du får någonting tillbaka också.

Visa att du faktiskt vill göra saker med din tjej. Visa att du vill visa upp henne bland folk utomhus, kanske till och med introducera dina vänner till henne. Håll en god balans med att göra saker hemma med din tjej och lite mer äventyrliga saker.

Att göra saker med din tjej kommer att få hon att känna sig involverad i ditt liv. Att ni gör saker tillsammans gör eran relation starkare! Du kan bjuda med din tjej till att gå på gymmet eller någonting annat som du gillar att göra. Men se till att göra saker som din tjej tycker om att göra också. Om du vet att hon älskar att åka skridskor så fråga om du får åka skridskor med henne. Det visar att du inte tänker bara på dig själv, och att du tycker det är kul att göra vad som helst bara det är med henne. Du kommer få massa pluspoäng för att hon kommer verkligen se hur mycket du försöker att visa din kärlek.

Om tjejen vill gå och handla kläder så fråga om du får följa med. Om hon säger ja, så hjälp din tjej att hitta någonting fint till sig själv. Tjejer tycker det är svårt att handla till sig själv (svår beslutsamhet) men de älskar uppmärksamhet. Om du hjälper henne att hitta någonting fint så kommer hon bli världens lyckligaste tjej. Ett tips är att om du har svårt att bestämma dig för vad som är finast på henne, så hjälp henne på traven lite med att istället för att säga “Jag vet inte”, så välj något av alternativen!

Om du ska hjälpa din tjej med ett klädesplagg så kan du tänka på en sak. Den saken är att strunta i att du inte gillar att hon har på sig urringade tröjor eller avslöjande shorts. Det är bäst om du bara gör som hon vill för det finns en chans att hon är stolt över sin kropp och om du inte låter hon göra det kommer hon känna att du förstör för hennes självförtroende.

Visa upp tjejen

Tillbaka med det där att visa upp din tjej inför andra. Vare sig det är familj, vänner eller helt obekanta människor. Hon kommer känna att du är stolt över din tjej och att du vill visa alla hur du känner för din tjej. Var inte rädd för att pussa lite extra på din tjej, håll i handen osv när ni är ute.  Du kan också göra detta via social media. Alltså genom att posta bilder på er två, tagga henne på ställen osv. Det kan ju vara så att hon absolut inte vill det, men då säger hon nog det på direkten.
Om ni är ute bland folk så få din tjej att känna att hon är den enda tjejen i världen. Om du skulle se en snygg tjej gå förbi, så kanske din tjej också har sett henne och analyserar från början att du tyckte att hon var väldigt snygg. Få din tjej att känna sig säker genom att fortsätta vara hennes pojkvän och kanske håll handen eller pussa henne.
Om du ska introducera henne till dina killvänner blir nog väldigt glad. Men om du ska introducera henne till dina “tjej” vänner så kommer hon nog ta med geväret 😉 Du kommer att testas under denna situation och hon kommer analysera dig för varje blick du ger till varenda en av dina tjejvänner. Så med andra ord var försiktig.
Om det är din tjejs födelsedag så lägg lite extra krut på att göra det till hennes bästa dag. Gör en tårta, laga mat, oavsett om du inte kan! Posta det sedan på social media.

Lyssna

Glöm inte att lyssna på din tjej och ta reda på vem hon är. Om du aldrig frågar din tjej något om hennes intressen eller vad hon inte gillar så kommer hon nog inte vara så glad. Hon vill veta att du är intresserad av vem hon är och inte bara hennes utseende. Så fråga henne om hennes hobbies osv. Du kanske har känt din tjej ett tag men sluta inte fråga om saker för din tjej vill att du ska vara intresserad av varje liten detalj. Kom ihåg att alla människor gillar att bli uppmärksammade och få frågor.