Fördelar och nackdelar med chatt på telefon 8


Nu tar jag upp fördelar och nackdelarna med min favorit, chatta på telefon.

Chatt på telefon innebär att man ringer upp ett nummer och får prata med andra personer man inte känner via telefon.

Telefon-chatt är utmanande, genuint och säkert!

Den självklara skillnaden på chatt per telefon och chatt på internet är att man pratar med munnen och inte tangentbordet. Det kan göra saken lite mer verklig, och man får en bättre inblick av hur den andra personen är på riktigt. Ibland innebär det också att man pratar live med personen, man har alltså ingen chans att vänta med sitt svar som man har via internet-chatt, utan man måste svara direkt. Detta gör att telefon-chatt blir lite mer genuint och verkligt. På vissa telechattar så får man spela in röstmeddelanden och behöver inte gå in i ett live-samtal om man inte vill, på så vis har man en chans att vänta med sitt svar.  Myshörnan är tips på en sådan tjänst, för där får du nämligen börja med röstmeddelanden och sedan bestämma dig om du vill gå in i ett live-samtal.

För vissa är det en nackdel att man inte kan dölja lika mycket via telefon. Vissa vill kanske tänka på sina svar i tio minuter innan det skickas iväg och därför är internet-chatt lite mer passande. Vill dock rekommendera att om du är rädd för att träffa människor på riktigt så utmana dig själv med att prata i telefon istället!  För en annan fördel med telefon-chatt är att du kommer alltid att vara anonym, såvidare du inte väljer att avslöja information för den andra parten förstås. Du behöver inte lägga upp någon bild på dig själv, du finns inte i någon medlemsregister och personer du inte vill prata med igen kommer inte kunna söka upp dig. Observera! menar inte att chatt är endast för de som inte vågar prata med människor i verkligheten, men det är väldigt skönt för de som inte vågar!

Eftersom du inte skapar en profil och finns med på en sajt, så är telefon-chatt lite mer enkelt och rakt-på-sak än internet-chatt om man ska prata skillnader. Man kan också säga att det blir billigare, eftersom du betalar nästan ingenting för att direkt hamna i samtal med någon.

Utbudet är oftast annorlunda på telefon-chatt än internet-chatt. Tyvärr kryllar det av fejk-profiler på internet-chatt, medans i telefon-chatt så är det omöjligt att detta sker. På internet-chatt finns det inte lika många tjejer som det finns på telefon-chatt heller. Fejk-profiler på internet-chatt är tyvärr en stor nackdel, så det som är bäst med telefon-chatt är att det är så himla enkelt, säkert, anonymt och genuint! Så bra, så spännande!

 


8 tankar om “Fördelar och nackdelar med chatt på telefon

Kommentarer är stängda.