Dejting via chatt


Ibland så är det svårt att prata med nya människor på stan, i biblioteket, på jobbet eller var som helst öga mot öga. Om man dessutom försöker flörta med någon så kan det vara mycket press på en själv vad gäller kroppsrörelser, ansiktsuttryck och utseende. För många är detta visserligen enkelt och föredrar att flörta öga mot öga, men det är ett faktum att det är många idag som använder chatt, sms och telefon vid flört. Här kommer en lite utvärdering av dejting via chatt.
Det finns flera typer av dejting idag som inte är av den traditionella dejtingen. Av dessa är de två populäraste teledejting och internet-dejting. I många fall så startar kontakten här och när man talats vid ett par gånger kanske man bestämmer sig för att träffas i verkligheten. Detta har jag själv provat på och när jag har pratat med en person via chatt ett par gånger innan så känns det mycket mer bekvämt att träffa personen i verkligheten. I alla fall för mig så släpper nervositeten då!
Ett tips som du kan använda dig av när du har tråkigt eller är rastlös, och ensam, är att prova på teledejting. Det är också dejting via chatt och det går väldigt snabbt och är hur enkelt som helst. Jag brukar ringa på Myshörnan och kolla om det är några intressant personer på linjen (man får ju lyssna igenom presentationer och sedan välja att prata med någon), och har ibland slutat med att jag suttit och snackat en hel del med vissa personer. Internet dejting har jag också provat på såklart, är med på flera sajter men det är mer omständigt. Många internet-dejting tjänster kostar tyvärr alldeles för mycket, och på den här sidan så tänker jag bara visa tummen upp för gratis chattar! I alla fall så tycker jag att Kontaktdirekt är en bra sida!
Ibland så har man ju även träffat någon ute på stan, eller kanske via gemensamma kompisar, och är lite blyga med varandra men ändå tagit varandras facebook eller nummer. På så vis så startar kontakten öga mot öga först. Gillar inte att lägga till ”bekanta” på facebook men nummer är ju ändå helt okej, så då kan det sluta med att man smsar en hel del.
Tumme upp på dejting via chatt, världens bästa uppfinning!