chatt-personligheter du kan stöta på i chattrum


På internet stöter man på väldigt många personligheter, speciellt om du är aktiv med att gå in på forum och chattar där du träffar nytt folk hela tiden.

Tänkte skriva lite om 5 stycken olika som du kan stöta på i chattrummet.

1. Den som letar efter kärlek

Detta är den första och den mest uppenbara egentligen, många använder chattrum som dejting, det är väldigt spännande att prata med någon man inte känner och man vågar gå lite över gränsen på chatt, mer än i verkligheten. Många öppnar sig mycket mer på internet-chatt då man inte riskerar lika mycket att bli sårad. Du kan identifiera den som letar efter kärlek lätt genom vad de frågar, t.ex. om de frågar hur gammal du är, vilket kön du är av, och var du kommer ifrån. Frågorna som kommer efteråt är förmodligen lite mer flörtiga än någon som vill diskutera fotboll bara.

2. Den som inte kan prata engelska eller svenska

Aa eller den som inte kan chatta på språket felfritt. Detta kan ju vara roligt om man vill lära sig ett nytt språk. Denna person förstår antingen inte att du inte förstår han eller henne och fortsätter skriva på sitt språk, vilket kan kännas lite irriterande. Eller så vill denna person lära sig svenska eller engelska och kan oftast vara mycket trevlig, och försöka bli din vän så han eller hon kan lära sig mera. Om du har tålamod för detta…kör på! Kanske får du något tillbaka en dag om du blir dennes vän.

3. Boten, eller den som gör reklam

Chattrum är ett smart sätt att göra reklam för sina tjänster eller hemsidor eller vad som helst. Ibland är det riktiga människor som gör reklamen i chattrummen eller så är det en robot som har automatiska meddelanden. Du kan inte veta i början om det är en robot, då deras repliker i början är väl uttänkta och låter som att det skulle vara på riktigt, men sedan kommer reklamen, och du börjar märka att personen inte riktigt besvarar dina frågor. Dessa är en riktig pina i chattrummen tycker jag…varför förstöra en chatt på det här viset!

4. Den galne

Den galne kan vara både bra och dåliga. De kan ju vara en seriemördare, haha, eller så är det bara någon som älskar att chatta och bidrar till en roligare chatt. Dessa spenderar förmodligen väldigt mycket tid på internet och speciellt för att skapa en ny personlighet om de inte känner sig nöjda med sig själva utanför internet. De försöker skapa vänner och har förmodligen flera tusen vänner på facebook. Dessa ska man ju självklart akta sig för, man vet aldrig vad det är för person som finns bakom skärmen. Det kanske slutar med att personen blir stört-kär i dig också, genom internet, och vill gifta sig med dig, tro mig det händer! Sedan finns det förstås många fler galningar på internet som är mer härliga än vad de är farliga. Många kan ju bidra till att din upplevelse i chatt-världen blir mycket roligare.

5. Den vanlige

Ja, såklart finns det vanliga människor på internet också. Detta är den vanligaste typen och vill förmodligen bara spendera tid på att ha en vanlig trevlig chatt, eventuellt träffa någon ny kärlek, en ny vän eller vad som helst egentligen.

Sådärja, det var 5 stycken olika chatt-personligheter jag kan komma på. Finns fler såklart, alla är ju unika!