Blogg


Förbättra dina chanser att få en tjej

Är du en sådan som känner att du aldrig lyckas få en tjej eller att det var väldigt länge sen? Du kanske har haft en eller flera förhållanden men kortvariga och du har alltid blivit dumpad? Varför det har gått dåligt vet jag inte. Det finns flera saker du kan göra för att förbättra dina chanser att få en tjej.

Anledningar till att det kan ha gått dåligt med tjejer:

  • Det kan ha gått dåligt för att du har letat efter fel typ av tjejer. Har du hittat alla på krogen och haft one-night-stand? Försök att leta på fler ställen.
  • Du har för höga krav. Om du inte är en supermodell själv och ett riktig tjejmagnet varför letar du efter tjejer som är perfekta (i utseendet)? De flesta med en bra relation är inte tillsammans på grund av utseendet! Gå ut med ett nytt perspektiv, var mer nyfiken och ta reda på mer om varje tjej innan du nekar!
  • Du anstränger dig inte i hur du ser ut. Om du inte anstränger dig och duschar regelbundet, borstar tänderna och ser ordentlig ut så kommer förmodligen inte många tjejer tycka du är attraktiv.
  • Du är blyg eller svår att prata med och behöver öva på det!

Om du är blyg och börjar svettas när du pratar med tjejer så är det förmodligen för att du är oerfaren. Du behöver våga lite mer i såna fall. Om man utsätter sig själv för mer utmaningar så blir man mindre nervös. Andra saker du kan göra är att försöka göra saker som ger dig gott självförtroende, till exempel skaffa ett jobb eller börja träna. Ibland så blir man väldigt nervös för att man pratar med tjejer som man inte klickar med också. Om du träffar någon som är den rätta så ska det klicka ganska tidigt. Hur som helst så kommer dina chanser öka att få en tjej om du vågar lite mer och visar självförtroende.

Var inte desperat när du försöker träffa tjejer. Våga bli nekad och jaga inte efter tjejer som säger nej. Våga därför gå fram och prata med tjejer och kanske flörta lite, det värsta som kan hända är att du får ett nej. Och om du går stolt därifrån ändå så är det attraktivt att du ens vågade gå fram.

När du pratar med tjejer försök inte att vara någon annan men framhäv dina bästa sidor. Är du intelligent så visa det, intelligens är en mycket attraktiv egenskap som tjejer oftast inte märker på en gång. Visa att det finns mycket intressant om dig. Berätta om saker du brukar göra och att du har flera intressen. Har du passion för något särskilt kan en tjej bli attraherad av dig just för att du visar att du är passionerad.

Tjejer älskar komplimanger och uppmärksamhet men sätt inte upp henne på en piedestal. Du vill att tjejen ska respektera dig och vara imponerad av dig och tråna efter dig. Ge komplimanger men inte för mycket. Om du ger för många komplimanger kommer komplimangerna sluta betyda lika mycket. Om du ska ge en present (kanske ett smycke?) ge det vid rätt tillfälle och inte vid varje dejt!

Gör tjejen nyfiken genom att berätta lite men inte allt.

Du behöver inte anstränga dig så mycket att du berättar allt om dig som är positivt på en dejt eller en kontakt. Lämna kvar lite så att det finns spänning för varje gång ni talas vid.