Är han eller hon ens intresserad?!


Hur du vet om han eller hon är inte intresserad överhuvudtaget är inte stensäkert, men med dessa tips kanske du kan få lite vägledning.

Försök också komma fram till om du är intresserad av han eller hon bara för att den personen inte visar särskilt mycket intresse. Hur knäppt är inte det? Lika bra att du går vidare och letar vidare. Du förtjänar bättre i alla fall.

Till det uppenbara. Om han kallar dig fel namn och verkar inte veta vem du är, han kanske till och med frågar ”vem är det här?”. Refererar han dig till sin bitch, eller vad han nu skickar till dig är otrevligt så försöker han nog göra sig av med dig. Om han ber dig att sluta skriva till honom eller lämna dig ifred, så betyder det att du skriver för mycket och du är i vägen för det han försöker göra själv. ”Att han är upptagen”, är ett snällt sätt att säga att han inte vill att du ska skriva tillbaka. Detta gäller för tjejer också.

När ni skriver till varandra och du upptäcker att personen inte använder några smileys, utropstecken eller uttrycker känslor som gratulationer. Hur han uttrycker sig är väldigt färglöst, det finns ingen flirtighet och inga skämt. Han eller hon skriver tillbaka med ett ord när egentligen svaret borde ha varit längre. Det betyder att han inte har så stort intresse att skriva. Testa att ringa han istället så det inte sker några missuppfattningar, vissa personer är helt enkelt dåliga på att skriva.

Enkla detaljer

Han bryr sig inte om du är sjuk eller mår dåligt.

Om hen ställer in en date så ger han dig ingen anledning, han eller hon bryr sig inte att ge dig det.

Du blir inte inbjuden på någonting, för han eller hon vill inte träffa dig och är inte intresserad av att gå längre.

Ingenting i vad han eller hon skriver handlar om ditt välmående. Personen vill inte veta för att intresset om dig inte finns. t.ex. Frågor som tyder på att ett intresse finns är hur du mår, eller kanske hur intervjun gick som du berättade om.

Han eller hon skriver till dig endast för att fråga om saker som han kan använda till sin fördel.

Han berättar knappt några personliga detaljer.

Det kan ta 24 timmar eller längre för att du ska få ett svar. Det är okej att vänta ett par timmar eftersom alla kan ha sina upptagna dagar. Om det tar väldigt lång tid så är du inte riktigt en prioritet.