Alla hjärtans dag betyder något!


Alla hjärtans dag får olika reaktioner från alla människor. Speciellt tycker man olika om dagen om man är singel eller om man ingår i ett förhållande.

Ofta är det tjejen som blir uppvaktad på dagen. Vissa tycker att det är ett lite gammaldags sätt att tänka på. Och på ett sätt kan det ju vara konstigt att killen ska behöva göra massa saker och att tjejen ska inte anstränga sig ett dug. Lite orättvist helt klart. Men i vissa fall så gillar dock killarna att ge allt för sin tjej, det är olika beroende på förhållandet hur man väljer att dela upp detta ansvar. Ofta lär man sig i förhållandet med tiden vad som funkar.  Förhoppningsvis så tänker tjejen att hon ska ge något tillbaka också. Vem blir inte glad av att få någonting åtminstone? Men det här inlägget riktar sig i alla fall på att skriva om hur tjejerna tänker och varför det är viktigt för de flesta tjejer att bli uppvaktad på alla hjärtans dag! För kanske är du en av dessa som tänker att alla hjärtans dag inte betyder någonting, och väljer att helt enkelt inte göra någonting för din partner, men det är stor chans att om du gör någon gest för din partner att han eller hon blir jätteglad. Och chansen är ganska stor att om du väljer att ignorera dagen helt och hållet att din partner blir besviken, oavsett om han eller hon nämner det eller inte.

Att vara solo suger! Så tänker många tjejer för att dagarna runt Alla hjärtans dag så är det massa reklam för dagen på stan, tidningar… TV.  Det är verkligen en påminnelse om att man fortfarande är singel. Man kan bli svartis när man ser all romans på stan, pussande par och kärleken är överflödig. Tråkigt. Alla hjärtans dag suger verkligen om man är singel.

Om hon har en kille redan så är det en helt annan historia. Alla hjärtans dag är något alla kvinnor ser fram emot. Den enkla fördelen är väl påminnelsen om att hon inte är ensam, och den andra är att det är en anledning att få ha en riktigt romantisk dag och kära ner sig ytterligare i sin partner. Låt det inte påverka dig om folk runtomkring säger hur mycket de avskyr den dagen. Visst, det har kanske gått lite överstyr med all hype runt det i affärer och kort man kan köpa, och för att inte tala om alla romantiska filmer?

Men det finns ingen kvinna i hela världen som inte gillar att få lite uppmärksamhet! Inte en enda. Jag vet vad du tänker om du är man: Men varför måste jag delta i en meningslös dag när jag berättar för henne att jag älskar henne varje dag.

Svaret på den frågan är helt enkelt att det inte spelar någon roll vad du tycker. En kvinna kommer hursomhelst bli ledsen om du inte gör henne glad på alla hjärtans dag. Kvinnor funderar mycket och kan lätt dra slutsatser som att du inte älskar henne tillräckligt. Kanske säger hon inte någonting om det, utan du har bara gjort henne ledsen och besviken på dig. Hon kanske inte visar att hon är ledsen över det, eller så kanske hon är tyst mot dig och du fattar ingenting.

69a26871fa3d49926b277d30de803723